Hvad skal jeg være til Fastelavn? 10 gode ideer til dit barn her

Fastelavn er mange børns yndlingstidspunkter på året. Det er nemlig her, de kan klæde sig ud, spise masser af slik og slå katten af tønden - hvis barnet er heldigt, bliver det endda kattedronning eller kattekonge! Det kan dog være svært at finde de helt rigtige kostumer til den årlige fastelavnsfest.

Derfor får du herunder 10 forskellige, gode ideer til, hvad dit barn kan klæde sig ud som til fastelavn!

Ninja kostume

Et klassisk fastelavnskostume til børn er ninjakostumet. Ninjakostumet er sjovt, fordi det kan gøres på mange forskellige måder. Dette er også en af grundene til, at mange børn elsker det. Med ninjakostumet kan dit barn udtrykke sig og være kreativ!

Derudover får dit barn lov til at se farlig og frygtindgydende ud til den årlige fastelavnsfest.

Dyre kostume

Et andet klassisk fastelavnskostume blandt børn er dyrekostumet. Der findes et stort udvalg af forskellige dyrekostumer, og dit barn kan derfor helt selv vælge, hvilket dyr, der er bedst. Dit barn kan blandt andet vælge et kokostume, et pandakostume, et leopardkostume.

Mulighederne er uendelige! Dit barn vil med sikkerhed elske at kunne klæde sig ud som dets yndlingsdyr til fastelavn.

Læge kostume

Lægekostumet er endnu et klassisk og traditionelt fastelavnskostume, som alle børn elsker. Lægekostumet er ikke kun sjovt og spændende, men giver også dit barn dets bedste muligheder for at være kreativ.

Lægekostumet kommer ofte med et lægekit, som barnet kan lege med. Dette giver muligheder for sjov og leg lang tid efter den længeventede fastelavnsfest.

Cowboy

Den sjove og hurtigtskydende cowboy er altid et stort hit blandt både børn og voksne.

Mange børn har som små set filmen Toy Story, og elsker derfor ideen om, at være klædt ud som den seje cowboy Woody.

Politi og røver

Ønsker du og dit barn at matche til den årlige fastelavnsfest, findes der mange forskellige kostumer, der giver anledning til dette. I kan blandt andet vælge det klassiske politi og røver kostume. Dette er uden tvivl en sjov og kreativ måde, hvorpå du kan matche og have det sjovt med dit barn.

Politi og røver kostumet kan dog give anledning til diskussioner, da mange gerne vil være politi, men ikke røver! Du finder et stort udvalg af forskellige politi og røver kostumer på markedet.

Pippi Langstrømme

De fleste husker med sikkerhed Pippi Langstrømpe. Hun er en sej pige, med ben i næsen og en sjov personlighed. Pippi Langstrømpe er kendt for sine lange, røde lokker samt sit mangefarvede tøj.

Hun er derfor den oplagte mulighed for det barn, der ønsker at skeje helt ud og have det ekstra sjovt til fastelavn.

Oppusteligt kostume

Ønsker dit barn ikke et klassisk fastelavnskostume, men et sjovt 3D-kostume, kan et sejt oppusteligt kostume være lige sagen. Der findes mange forskellige, oppustelige kostumer på markedet, og det kan derfor føles næsten umuligt at vælge.

Et af de mest populære oppustelige kostumer på markedet er dinosaurkostumet. Her sidder dit barn på ryggen af en farlig dinosaur! Det bliver ikke meget sjovere og vildere end et oppusteligt kostume.

Klovne kostume

Sidst, men bestemt ikke mindst, er der det sjove klovnekostume. Ligesom med mange af de tidligere nævnte kostumer på listen, kan et klovnekostume kreeres lige efter barnets vilde fantasi. Det sjove ved klovnen er nemlig, at den er skør, og altid ser anderledes ud.

De fleste klovne har dog en stor, rød næse midt i hovedet, store klovnefødder og en farvet paryk. Klovnekostumet vil med sikkerhed få alle til fastelavnsfesten til at grine!

Har du et ekstra kreativt barn, kan I endda finde på et sjovt klovnenummer der kan bruges som underholdning til fastelavnsfesten.

Menu
Top