Udgivet i Børn og Familien

5 slags dinosaur legetøj, som dit barn vil elske at lege med

Af Legemadras.dk

Hvad er det bedste legetøj at sidde med på legemåtten? Det er naturligvis de vilde, brølende dinosaurer, der løber rundt og spreder skræk og rædsel. Eller det er de milde og venlige planteædende dinosaurer, vi kender fra tegnefilm.

Dinosaurer passer til forskellige typer børn. Med en dinosaur kan dit barn tage på alle slags eventyr med en beskyttende makker. Der er dinosaurer, der kan flyve, svømme, som lever i nærheden af vulkaner eller i junglen.

Kun fantasien sætter grænser for, hvad dit barn kan opleve. Klik her og find en liste med det bedste dinosaurlegetøj for at få inspiration til dit barns leg.

1. Bamser

En bamse er en ven, dit barn kan kramme hele tiden. De kommer i alle former og størrelser. Nogle bamser er så store som barnet selv, og nogle er små nok til at have i hånden. Fælles for dem alle er, at de er søde og bløde og holder barnet trygt.

Med en dinosaur bamse får dit barn en ven, der kan krammes, men som også er skræmmende nok til at holde alle de farlige ting væk, både når der skal leges, og når der skal soves.

En dinosaur bamse kan også have form som pude, eller den kan være lavet af filt og se lidt sødere ud end farlig. Der er noget for enhver smag.

For at finde et udvalg af dinosaur bamser, klik her.

2. Figurer

Der er et stort udvalg af dinosaur figurer, der kan bruges både som samleobjekter og som legetøj. Der er farverige, små dinosaur figurer, der ligner noget fra en tegnefilm, og de mere realistiske dinosaurer med detaljeret camouflagemaling og skarpe tænder.

Figurerne hjælper børn til at lære om forskellige typer af dinosaurer, så de snart kan kende forskel på en T-rex og Triceratops. Får de flere figurer, kan børnene lege med deres egen dinosaur park.

Med tilbehør som en indhegning eller en bygning bliver legen mere dybdegående, og dinosauren har noget at bryde ud af og ødelægge, hvis barnet er i det humør.

Find en dinosaur figur i den stil og størrelse, der vil passe til dit barn her.

3. Robotter

Det er trinnet over figurer og plysdyr at tilføje et batteriet til legetøjet. Giv dit barn en levende dinosaur, der kan brøle, gå og vifte med armene. Barnet kan selv kontrollere sin dinosaur med en fjernbetjening eller knapper på dinosauren.

Her er også mange varianter med forskellige grader af realisme. Nogle dinosaurer kan lyse og udånde røg, og andre kan følge efter dit barn som en hund. En fjernstyret dinosaur kan blive din families nye bedste ven og underholde dit barn i timevis.

4. Klodser

Det eneste, der kan forbedre en figur af en dinosaur, er en figur, hvor barnet selv kan samle dinosauren eller i det mindste samle dens omgivelser.

Med klodser er det nemmere for dinosauren at brage igennem vægge for at bryde ud af sin indhegning. Samme væg kan nemt bygges op igen, hvis legen skal starte forfra.

På samme måde kan dinosauren hjælpe eller lave ravage i en hel bygning eller en by, hvis legen skal være mere omfattende. For børn er det altid at bygge selv, og med hjælp fra en dinosaur bliver det endnu mere spændende.

5. Spil og pynt

Alt er bedre med dinosaurer. Der er mange former for legetøj, der har dinosaurtema. Puslespil, perleplader og klistermærker kan alt sammen fås med dinosaurtema. Har du et barn, der er besat af dinosaur, så giv barnet dinosauroplevelsen med andre ting end figurer eller bamser.

Der er dinosaurkostumer, hvis barnet vil lege med sine figurer eller fjernstyrede dinosaurer som ligeværdige.

Der er dinosaur natlamper, sengetøj, plakater og andet pynt til værelset, så barnet altid har dinosaurer i nærheden, der beskytter hjemmet.

Find det du mangler på legemadras.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 498 produkter fra mere end 58 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.311 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:08:02.

5
Produkttyper
498
Produkter
58
Forhandlere
1.311
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.