Udgivet i Børn og Familien

Julegaveideer til børn mellem 0 - 3 - her er 7 gode bud

Af Legemadras.dk

For nogle mennesker er december en måned fyldt med hygge, varme og samvær, mens den for andre kan føles lidt klaustrofobisk og stressende at komme igennem. Uanset hvilken kategori du tilhører, så vil du nok kunne genkende følelsen af, at det der med gaverne ikke altid er det nemmeste i verden. Det kan tage lang tid at finde det rigtige, og for nogen er det egentlig bare noget, der skal overstås i en vis fart.  Især til mindre børn kan det være svært - deres ønsker kan ændre sig hurtigt, de mindste kan jo slet ikke tale og man vil jo i øvrigt heller ikke købe noget, der risikerer at fornærme forældrene.

Her får du dog 7 gode råd til julegaver til børn mellem 0-3 år, og forhåbentlig vil det gøre gavejagten en lille smule nemmere. Et storsmilende barn, er trods alt noget, som vil bringe juleglæden frem i de fleste.

1: Lækkert babyudstyr

Skal du ud og købe gave til et ret lille barn, så går du aldrig helt galt i byen med noget lækkert babyudstyr. Mulighederne er mange for at finde en gave, der vil varme både barn og forældre, som for eksempel et smukt tæppe, noget fint sengetøj, eller måske en komfortabel pude til barnevognen. Når det kommer til babyudstyr er prismulighederne mange, så det behøves heldigvis heller ikke være noget, som ender med at koste røde streger i dit eget budget.

2: Personlige børnebøger

Børn elsker gode historier, hygge og at være sammen med dem de holder af. Der er derfor ikke mange børn, som ikke holder af en god historie, så hvorfor ikke købe en personlig børnebog? I en personlig børnebog bliver barnet en del af historien ved at personlige oplysninger, som f.eks. navn, navne på dyr, forældrenes navne og lignende, oplyses ved køb af bogen.

Så får barnet en skræddersyet historie, med de rigtige navne, som f.eks. kan handle om at blive storebror eller storesøster, tage på rumrejse eller mange andre spændende muligheder. Både barn og forældre, vil helt sikkert sætte pris på en rigtig god historie, og heldigvis behøves det ikke koste alverden. Børnebøgerne er med til at skabe glæde om en god fortælling, og forhåbentlig gøre barnet endnu mere nysgerrig på bøger senere hen.

3: Nuttede bamser

Bamser har været trofast del af barndommen for adskillige generationer. Det har de selvfølgelig fordi, de er med til at skabe tryghed, styrker fantasien og alt muligt andet godt. Nogle bamser går i arv fra generation til generation, og bliver på den måde en vigtig del af en families fortælling. At købe den rigtige bamse, kan altså virkelig være en god investering. Heldigvis findes der så mange forskellige bamser, at der helt sikkert vil være en, der gør lige præcis det barn du kender til en lykkelig modtager.

4: Opbevaringskasse med legetæppe

Du har garanteret prøvet at have besøg af et par med små børn, og set hvordan de voksne sjældent slapper helt af. Der er selvfølgelig altid et øje på barnet for at tjekke at intet bliver væltet, puttet i munden eller på anden måde ødelagt. Det kan næsten også være lidt stressende at have besøg af, og her kan en opbevaringskasse med et legetæppe i være en rigtig god gave.

Kassen er nem at have med rundt, og barnet kan nemt plantes i nærheden af der, hvor de voksne sidder. På den måde kan de voksne nemmere slappe af, og barnet kan få mange timers leg på det fine lægetæppe.

5: Schleich dyr

Der er ikke mange små børn, som ikke holder meget af dyr. De øver sig i at sige som en kat, de elsker historier om dyr, og kan se helt salige ud, hvis de for eksempel får lov at klappe en hund. En oplagt julegaveidé er derfor dyrefigurer. Schleich har lavet nogle virkelig naturtro legetøjsdyr, som helt sikkert vil bringe lykke hos de mindre børn.

Der findes alt fra mere almindelige bondegårdsdyr, til de mere eksotiske vilddyr som pandaer og tigre, og ikke mindst fantasidyr som enhjørninger. Der er rig mulighed for masser af leg med de fine figurer fra Schleich, og de er heldigvis også nemme at have med sig rundt, noget som forældrene nok vil påskønne.

6: Gurli Gris gør garanteret glad

Den lille engelske gris har taget en stor del af verden med storm, og er populær underholdning for de fleste små størrelser. Den søde grisefamilie fås på alt fra bestik, sengetøj, drikkedunke, dukkehuse og meget mere. Måske kan du selv huske, hvor ganske særligt det var at sove i sengetøjet fra sin yndlingstegnefilm som barn, og vil gerne bringe denne glæde videre.

Her kan Gurli Gris være en oplagt mulighed, og mulighederne er mange for at finde det helt rigtige til det barn du kender. Prisklasserne er også forskellige, så det behøves ikke slå bunden ud af dit eget julebudget.

7: Sjove møbler af skum

Måske er møbler af skum ikke lige det første du tænker på, når du overvejer mulighederne for julegaver til børn. Ikke desto mindre findes der mange gode muligheder for at styrke og udvikle børns motorik ved hjælp af leg og bevægelse. Det er de sjove møbler af skum oplagte til, og de fås også i mange forskellige prisklasser. Du kan for eksempel købe en sød lille skumelefant, en sjov krokodille eller noget helt andet.

Der findes også et væld af muligheder for at købe forskellige moduler af skum, som så kan samles til sjove baner, bygges til tårne eller noget helt andet. En fin lille trappe af skum er også god til at øve motorik på, og kan også bruges til masser af sjov leg. De fine skumdyr kan også tåle vand, og er derfor en sjov legekammerat i badet. Der er altså mange muligheder når det kommer til skummøbler, og de vil helt sikkert kunne bringe glæde i lang tid

Find det du mangler på legemadras.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 498 produkter fra mere end 58 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 1.311 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-24 09:08:02.

5
Produkttyper
498
Produkter
58
Forhandlere
1.311
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.