Udgivet i Børn og Familien

Nye badebukser til familieferien - 3 ting du skal overveje inden du køber

Af Legemadras.dk

Inden du skal på familieferie er der sikkert en hel masse ting, du skal havde pakket. Der er helt sikkert også et par ting, som du bliver nødt til at købe. Mangler du badetøj til ferien med familien, kan du læse med herunder og få gode råd til at finde de bedste badebukser til familieferien. Form, farve og pris er de vigtigste ting at tage højde for.

Formen på dine nye badebukser

Formen på dine badebukser er det første du bør overveje. Der findes både løse og tætsiddende badebukser. Der findes helt korte og meget lange. I første omgang skal du overveje, hvad du selv synes er mest behageligt.

Løse badeshorts

Løse badeshorts er faktisk lidt en kombination af rigtige shorts og badebukser. Der er et net indvendigt, som holder de ædle dele på plads, når du bruger dem til at svømme i. Løse badeshorts er oftest lavet i et tyndt materiale. Fordi de er tyndere end almindelige shorts, tørrer de langt hurtigere, efter en tur i bølgerne. De kan bruges både som badeshorts og som almindelige shorts.

Løse shorts er et ideel valg, hvis I er på familieferie. Finder i pludseligt på at hoppe i vandet, behøver du ikke bruge tid på at skifte til badetøj. I stedet kan du hjælpe børnene, med at gøre sig klar til bade turen. Med mindre de også bare har løse badeshorts på, lige som dig.

Badeshorts der sidder tæt

Lange eller korte badeshorts der sidder tæt, er nemme at have inden under tøjet. Fordi de sidder tæt, kan de ikke ses. Desuden er du på den måde, altid parat og lynhurtig klar, hvis en svømmetur byder sig til.

Korte badeshorts

I forhold til badeshorts med længere benlængde, er de korte ofte nemmere at skjule under de almindelige shorts eller bukser. På komfort siden er der ikke rigtig forskel på om du vælger kort eller lang benlængde. Det handler mere om hvad du synes er behageligt og smart.

Lange badeshorts

Lange badeshorts går som regel til lige over knæet. På stranden giver de en lille smule mere beskyttelse mod solen, end andre badebukser, fordi de jo er lidt længere. Om de skal være lange eller korte er lidt en smagssag. Benlængden har ikke så meget at sige i forhold til komfort og er derfor mere en smagssag.

Speedo

Speedo er den mindste form for badebukser du kan finde. De er meget omdiskuteret. Kritikken går på at mænd bruger dem for at fremhæve de ædlere dele og derved tiltrække opmærksomhed. Det kan meget vel være, men faktum er at de er super behagelige at have på i vandet. de sidder hvor de skal, dækker det de skal og de hæmmer ikke bevægelserne.

Desuden er speedo det mindst synlige, du kan have på under dit normale tøj. Badetøj under det normale tøj, giver dig mulighed for at hoppe i bølgen, så snart muligheden er der.

Farverne på dine nye badebukser

Farver har deres eget liv. Ind i mellem er en farve på mode og kan ses alle vegne. Ind i mellem er en farve helt yt og næsten usynlig. Køber du tit nyt badetøj, kan du godt overveje lige at tjekke hvilke farver der er in lige nu. Køber du ikke nyt badetøj hvert år, bør du nok gå efter farver som altid er okay.

Normalt er hvid, grå og sort farver som går til alt andet og dermed fredet i forhold til moden. Det gælder bare ikke for badetøj. Både hvid og grå er i allerhøjeste grad underlagt moden. Hvidt badetøj ses næsten aldrig. Grå kan godt bruges, men kun til de løse badeshorts. En meget mørk grå, kan også overvejes til de andre former for badebukser.

Sort og meget mørk blå, er de eneste farver der altid er sikre, i forhold til moden inden for badetøj. Vil du gerne kunne bruge dit badetøj mere end en facon, uden af falde ud af modebilledet, så bør du absolut vælge sort eller mørk blå.

Prisen på dine nye badebukser

Som med al anden beklædning, finder du også badetøj i begge ender af pris skalaen.

De dyre mærker indenfor normal beklædning, lancere også ind i mellem badetøj. Har du et favoritmærke og er det okay at betale en høj pris, så kan du undersøge om de ikke også har et par badebukser til dig.

Er du ligeglad med mærker, kan du sagtens finde badebukser til fornuftige priser.

Find det du mangler på legemadras.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 307 produkter fra mere end 50 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 968 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-18 08:45:15.

5
Produkttyper
307
Produkter
48
Brands
50
Forhandlere
968
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.