Du er landet på Legemadras.dk, det helt rigtige sted at finde Ludi legemåtte. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Ludi legemåtte tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Legemåtte med bølget kant fra LUDI

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Min Egen Verden.

Her kan “Legemåtte med bølget kant fra LUDI” fås til 399,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Flot legemåtte med bølget kantLegemåtten isolerer mod kulde, absorberer mod stød og sikrer børns sikkerhed.Som en sød detalje har måtten en bølget kant.Kanten kan vippes op og man kan bruge måtten som en lille kravlegård.Legemåtten er dekoreret med dyr, s…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

2: Legemåtte med kegler og klodser fra LUDI

Anden anbefaling har vi fundet hos Min Egen Verden, hvor du kan købe Legemåtte med kegler og klodser fra LUDI til kun 329,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Sjovt aktivitets sætDette sæt består både af en legemåtte, kegler og klodser.Legemåtten kan samles på forskellige måder og kan også bruges som et puslespil.Saml legemåtten som en lang bane og brug den som en bowlingbane, så kegler og bolden også kommer i…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

3: Legemåtte med bogstaver – stor pakke fra LUDI

Næste anbefaling er “Legemåtte med bogstaver – stor pakke fra LUDI”.

Dagens bedste tilbud på “Legemåtte med bogstaver – stor pakke fra LUDI” har vi fundet hos Min Egen Verden hvor prisen lige nu er 429,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stor legemåtte med alfabetetDenne legemåtte er ekstra stor og giver masser af plads at boltre sig på.Legemåtten indeholder hele alfabetet og tallene.
Så børn kan øve sig på bogstaverne, tallene og farverne.Legemåtten isolerer for kulde, absorberer mod stø…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

4: Legemåtte med farver fra LUDI

Sidste produkt på vores liste er Legemåtte med farver fra LUDI som vi har fundet til 269,- hos Min Egen Verden.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart legemåtte med forskellige farverLegemåtten isolerer mod kulde fra gulvet, absorberer mod stød og sikrer børns sikkerhed.
Små børn kan bruge legemåtten til lege område og øve sig på farverne, mens ældre børn kan bygge et 3D puslespil.Stimulerer finmo…

Se hos Min Egen Verden ❯❯

Flere produkter.

De 4 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Ludi legemåtte i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Ludi legemåtte:

Dyreste Ludi Legemåtte på listen er Legemåtte med bogstaver – stor pakke fra LUDI fra Min Egen Verden med en pris på 429.00. Billigste udvalgte Legemåtte er Legemåtte med farver fra LUDI som du kan købe for 269.00 hos Min Egen Verden. Forskellen på de to priser er 160 kr. – de 4 Ludi Legemåtte vi har fundet koster i gennemsnit 356.5 kr.
Ovenstående Ludi Legemåtte data og priser er hentet fra 1 butikker (Min Egen Verden). Alle Ludi Legemåtte tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Legemåtte guides:

Fandt du ikke det rigtige Legemåtte blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Legemåtte: