Du er landet på Legemadras.dk, det helt rigtige sted at finde Liewood legetæppe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Liewood legetæppe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Liewood legetæppe, Ø100 – GITTA – Little Dragon/Dark Sandy Mix

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Naturebaby.dk.

Her kan “Liewood legetæppe, Ø100 – GITTA – Little Dragon/Dark Sandy Mix” fås til 799,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantastisk lækkert legetæppe til de små fra danske Liewood – med skønne motiver og farver. Tæppet måler 100×100 cm. og er så smukt at kigge på, at man ikke behøver at pakke det frem og tilbage hele tiden, men kan have det liggende som en del af hjemmet…

Se hos Naturebaby.dk ❯❯

2: Liewood Glenn Legetæppe – Space Blue

  • Dagens pris: 399,50 kr.
  • OBS! Tilbud i dag – normalpris 799.00, nu kun 399,50.
    Du sparer 399 kr. / 50 %
  • Fundet hos Parcellet
  • Mærke: Liewood

Sidste produkt på vores liste er Liewood Glenn Legetæppe – Space Blue som vi har fundet til 399,50 hos Parcellet.

Forhandlerens beskrivelse:
Fantasifuldt og legende aktivitetstæppe fra Liewood.
Gå på opdagelse i rumraketter og astronauter, med tilhørende aktiviteter.Tæppet er støvet lyseblåt og byder bl.a på knitrelyd, sanseoplevelser og flapper der kan vendes.Tæppets kvalitet er blød og kraft…

Se hos Parcellet ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Liewood legetæppe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Liewood legetæppe:

Dyreste Liewood Legetæppe på listen er Liewood legetæppe, Ø100 – GITTA – Little Dragon/Dark Sandy Mix fra Naturebaby.dk med en pris på 799.00. Billigste udvalgte Legetæppe er Liewood Glenn Legetæppe – Space Blue som du kan købe for 399.50 hos Parcellet. Forskellen på de to priser er 399.5 kr. – de 2 Liewood Legetæppe vi har fundet koster i gennemsnit 599.25 kr.
Ovenstående Liewood Legetæppe data og priser er hentet fra 2 butikker (Naturebaby.dk, Parcellet). Alle Liewood Legetæppe tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Legetæppe guides:

Fandt du ikke det rigtige Legetæppe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Legetæppe: